Hardsteen

Vloeren en elementen van hardsteen
Hardstenen vloeren maken interieur in welke willekeurige stijl dan ook stijlvoller. De klassieke steen kent oneindig veel mogelijkheden en wordt behalve vloeren ook gebruikt als keukenblad en gevel- of muurbekleding. Floor Point maakt uw hardstenen vloer of keukenblad weer als nieuw en reinigt en herstelt scheuren of andere beschadigingen. Floorpoint zorgt ervoor dat de hardstenen vloer weer het originele allure terugkrijgt.

Renovatie van hardsteen
Er zijn veel verschillende soorten hardsteen, maar alle hardstenen vloeren en keukenbladen zijn van nature kras- en vlekgevoelig. Ook kan er een doffe glans ontstaan. Floorpoint brengt uw hardstenen vloer weer in originele staat door de zes stappen – reinigen, slijpen, uitvlakken, bijwerken, schuren en zoeten – op uw hardstenen vloer toe te passen. De vloer krijgt zo zijn uitstraling weer terug.

Onderhoud van hardsteen
Een hardstenen vloer is prachtig, maar moet goed worden onderhouden. Zo blijft de vloer er jarenlang goed uitzien. Bij een professionele onderhoudsbeurt adviseert Floorpoint Floor Strip bij zware verontreiniging en Floor Finish voor standaard onderhoud. Het eindresultaat voor uw hardstenen vloeren en keukenbladen is sensationeel.
Reiniging, reparatie of renovatie van uw hardstenen vloer? Maak vandaag nog een afspraak met Floorpoint.