Travertin

Vloeren en elementen van travertin
U bent trotse bezitter van een travertin vloer. Travertin is een poreuze kalksteen of marmersoort voorzien van kleine gaatjes in de structuur. Deze gaatjes zijn gevormd door neerslag van kalk in verzadigd water uit warme bronnen. De vloer heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling, maar is wel kras en vlekgevoelig en kan door veelvuldig gebruik doffer worden. Travertin moet regelmatig worden verzorgd om bescherming te garanderen. Floorpoint renoveert en onderhoudt travertin vloeren om de natuurlijke ambiance te behouden.

Renovatie van travertin
Travertin vloeren verhogen de esthetische waarde van uw woning. Dat komt door de natuurlijke diepte en kleur van travertin. Helaas is travertin gevoelig voor krassen en bestaat de mogelijkheid op barsten of breuken. Floorpoint kan de vloer herstellen in de oude staat door de vloer te ontdoen van vervuiling en vervolgens af te slijpen, uit te vlakken, te schuren, te zoeten en te polijsten. Zo krijgt uw vloer weer de luxe uitstraling van weleer.

Onderhoud van travertin
Travertin vereist regelmatige verzorging en onderhoud. Voor het onderhouden van travertin adviseert Floorpoint Floor Strip bij zware verontreiniging en Cristal Clean als standaard onderhoudsproduct. De onderhoudsmethodes van Floorpoint garanderen een schitterend eindresultaat.
Reiniging, reparatie of renovatie van uw travertin vloer? Maak vandaag nog een afspraak met Floorpoint.